Werken bij Human Capital Support

Ben je op zoek naar leuk en afwisselend werk als persoonlijk ondersteuner en beschik je over een diploma in Zorg en Welzijn op MBO-niveau 1 of 2 en wil je graag met Human Capital Support samenwerken? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 074 – 8502246.

Kennismaking

We nemen dan contact met je op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we bespreken wat jouw kwaliteiten zijn en wat je wensen zijn qua werkuren en tijden. Verder vinden wij het belangrijk om een goede indruk te krijgen van jouw persoonlijkheid, kennis en kunde, zodat wij de beste match kunnen maken met de klant. Bij gebleken geschiktheid zullen we in overleg met jou referenties inwinnen, een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen en gaan we je introduceren bij onze klanten.

Salaris

Je vult je gewerkte uren in op een urenstaat en wij betalen je maandelijks de door jou gewerkte uren tegen de afgesproken vergoeding. Als persoonlijk ondersteuner ben je in dienst van Human Capital Support. Wij bemiddelen tussen jou en de klanten. Daarnaast bieden wij aanvullende coaching- en scholingsmogelijkheden met als doel om naast het werk ook aan je persoonlijke en professionele ontwikkelingen te werken.