Over ons

Mensen die in balans zijn kunnen naast hun werk, gezin en hobby’s ook goed voor anderen zorgen. Ze hebben daar de energie voor. Gebrek aan energie kan mensen tegenhouden in zorg voor anderen of zichzelf. Het is namelijk ook nodig om goed voor jezelf te zorgen! Dat is de reden waarom u als werkgever bij Human Capital Support terecht kunt voor goede en praktische ondersteuning van uw waardevolle medewerkers. Wij ondersteunen uit sociaal gevoel en om iets te willen betekenen voor de ander. Ook creëert Human Capital Support hiermee nieuwe werkgelegenheid.

Mensen ontzorgen en met elkaar verbinden: daarom bestaat Human Capital Support. Wij zetten ons in werknemers én hun betrokken werkgevers.

Dat is het verhaal van Human Capital Support!

Het Human Capital Support-team bestaat uit:

Inge Rijnders

e-mail     : info@humancapitalsupport.nl

 

Inge is de coördinator en spin in het web van Human Capital Support. Zij heeft veel werkervaring in de zorg en heeft door de jaren veel ervaringen opgedaan op zowel uitvoerend als leidinggevend niveau en in de intra- en extramurale setting. Met deze ervaringen wil ze graag een bijdrage leveren om de professionals van Human Capital Support te ondersteunen, begeleiden en coachen om het maximale uit zichzelf te halen. De vraag van de klant stelt zij altijd centraal en ze probeert tot een optimale match te komen tussen de klant en ondersteuner. Inge is een levensgenieter, geeft in haar vrije tijd senioren gymnastiek, houdt van fietsen, tuinieren en uit eten gaan. Inge woont in Almelo is getrouwd, heeft twee zoons en ze werkt al lange tijd samen met Eric Wolkotte.

 


Eric Wolkotte

e-mail     : info@humancapitalsupport.nl
telefoon : 06-37604485

 

Eric is initiatiefnemer en directeur van Human Capital Support. Hij is al jaren actief als directeur, projectleider en adviseur in de de sectoren onderwijs, zorg en welzijn en is sterk op het gebied van verbinden, creëren en innoveren. Maatschappelijke vraagstukken vind hij erg interessant en uitdagend. Omdat hij veel mensen zag worstelen met de balans tussen werken en zorgen, besloot hij hen hulp te bieden via professionele persoonlijk ondersteuners. Zo krijgen deze (mantel)zorgers ondersteuning en kunnen werkzoekende zorgprofessionals weer aan het werk! Ook werkgevers kunnen helpen om mogelijke overbelasting van hun mantelzorgende medewerkers te voorkomen.

Het ideaal van Eric is om met Human Capital Support een sociale en duurzame onderneming te realiseren, waarbij de verschillende partijen zoals mantelzorgers, werkgevers en gemeentes intensief samenwerken. Eric woont in Hengelo, is getrouwd en heeft 3 dochters. Hij is sportief, houdt van theater en film en trekt er graag op uit met zijn gezin. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren